Всички видове Застраховки
(02) 862 38 43
www.maxbroker.eu

Поръчка и доставка

Заявяването на застрахователен продукт е свързано с регистрация на сайта.

За да заявите застрахователен продукт, трябва да попълните формата за заявка.Заявка

Необходимо е да се въведат всички необходими данни от заявката, както и да я потвърдите, чрез посоченият от Вас E-mail. В срок от 24 часа наш застрахователен експерт ще се свърже с Вас, за да уточните параметрите на продукта, плащането и доставката.

Доставката е безплатна!

Застрахователната полица се получава на избран от Вас адрес, след извършване на плащането.

Плащането се извършва по банков път, по сметка на Макс Брокер ООД.

 

Защита на личните данни

Макс Брокер стриктно прилага мерки за защита на личните данни от трети лица, съобразно Закона за защита на личните данни.

 

Следващите условия гарантират конфиденциалността и защитата на личните данни на потребителите, регистриращи се в сайта, в съответствие със закона за защита на личните данни.

1. Данните, въведени от Вас при регистрация, трябва да съдържат вярни и актуални лични данни, коите се използват единствено за определяне параметрите на избраната от Вас застраховка 
2. Вие трябва да въведете коректен телефонен номер, който ние ще използваме за да се свържем с Вас, за изясняване на допълнителни данни и за уточняване на доставката. 
3. Попълвайки формите за on-line заявки  на сайта, Вие давате изричното си съгласие за събиране, използване и предоставяне на Вашата лична информация на застрахователните институции, имащи отношение към желаната от Вас застраховка. Във всеки друг случай ние не разкриваме и не предоставяме вашите лични данни, освен ако не сме задължени от закона.
4. Информацията предоставяна от Вас, чрез задължителните полета на уеб сайта е минималната необходима за обработка на полицата по избраната от Вас застраховка. Предоставянето на допълнителна информация (извън маркираните като задължителни полета), е единствено по Ваша преценка. 
5. Вашите данни могат да се използват, за да Ви информираме за текущи промоции и продукти и за вътрешно-фирмени административни и маркетингови цели 
6. Вие може да поискате във всеки един момент преглеждане и заличаване на вашите данни от базите данни на сайта, като се свържете с нас чрез секцията за контакти 
7. Фирмата собственик на сайта maxbroker.eu гарантира, че ще вземе всички необходими предпазни мерки, за да защити конфиденциалността и сигурността на предоставената от потребителите информация, както и да предотврати неоторизирано или случайно разкриване на лична информация.